Seuraa tiedotteita ja katso keikkakalenterista, missä olemme ja milloin. Tai jos sinä tiedät, missä meidän pitäisi olla ja milloin, lähetähän keikkakysely. Joo!

IMPROCLUB

Doo-Bop Clubilla kaupungin sydämessä järjestettävä ImproClub on lämmin ja intiimi, hassunhauska ja spontaani improvisaatioilotteluiltama. Clubeilla nähdään Intopiukeiden lisäksi aina myös vierailevia improvisaatioryhmiä maamme- ja joskus jopa maailmamme- kolkista.

MIKÄ-MIKÄ-SATU tilattavissa

Mikä-Mikä-Satu on lapsille ja kaikille saduista voimaa saaville suunnattu improvisoitu satunäytelmä. Yleisö päättää sankarin taikavoimat sekä sadun ratkaisevat käänteet. Muusikko luo satuun taianomaisen tunnelman. Mikä-Mikä-Satu sopii kaikenikäisille teatterin ja satujen ystäville ja se on tilattavissa esimerkiksi päiväkoteihin ja yksityistilaisuuksiin. Lennämme Taikamatolla luoksesi!

ENSI-ILTA tilattavissa

Jokainen esitys on uusi ensi-ilta. Jokainen sana, liike ja silmänisku on mahdollisuus. Jokainen moka on lahja. Ensi ilta on yleisön kanssa vuorovaikutuksessa syntyvä kokoillan improvisaationäytelmä, joka voi nostaa kyyneleet silmiin liikutuksesta tai naurusta.

LYHYT IMPROVISAATIO tilattavissa

Mitä yhteistä on räppibattlella ja kuolemalla minuutissa? Molemmat voivat tapahtua yhden illan ja yhden shown aikana. Lyhyitä improvisaatiokohtauksia sisältävän keikan pituus ja sisältö ovat muokattavissa täysin tilaajan toiveiden mukaan. Setti voi sisältää niin musiikkia ja laulua kuin vakavampia kohtauksiakin- tietenkin kaikki improvisoituina ja yleisön vuorovaikutuksella. Erinomaista viihdettä vaikkapa pikkujouluihin, synttäreille- tai ihan mihin vaan. Isompiin tilaisuuksiin huolehdimme tarvittaessa äänentoiston.

IMPROWASATION

ImproWasation on Intopiukeiden tuottama kansainvälinen improvisaatiofestivaali, joka on tarjonnut niin esityksiä kuin koulutuksiakin kotimaasta ja maailmalta jo vuodesta 2016. Viime festarin tunnelmia voit aistia täältä:

KOULUTAMME tilattavissa

Lasten- ja nuorten improvisaatiokoulutus: Sano JOO! Vuorovaikutusta ja yhdessäoloa, toisten huomioonottamista ja ehdotusten hyväksymistä, rohkeutta uskoa omiin ideoihin. Lasten ja nuorten improvisaatiokursseilla edetään kurssilaisten tahdissa yksilöt ja ryhmädynaamikka huomioonottaen.

Aikuisten improvisaatiokoulutus: ”Olisi niin kiva kokeilla joskus, mutta ei uskalla.” Mutta nytpä ei tarvitse jännittää! Opitaan, että jokainen tarjous on mahdollisuus, jokainen ehdotus on hyvä ehdotus, eikä mikään ole liian tavallista. Opitaan luottamaan itseemme ja toisiimme. Edetään ryhmän taitotaso huomioonottaen.

Räätälöidyt koulutukset ja tilaisuudet: Iloista yhdessäoloa, rentoutumista, esiintymispelosta irtipäästämistä, luovuutta ja luomista, ryhmäytymistä… Syitä improvisaatiokoulutukselle tai improvisaatiohassuttelulle voi olla monia. Me räätälöimme tarkoitukseesi sopivan koulutuksen tai ohjatun tilaisuuden.

Polttarit: Vaihtoehtoisena ohjelmanumerona benjihypylle tai värikuulasodalle tarjoamme polttaripäiväänne mielenpainuvaa yhteistä tekemistä. Suupielet ylöspäin ja heittäytymään improvisaation maailmaan juuri sellaisella tavalla kuin ryhmä – tai kaaso ja morsian – toivovat.