UUTISET

IMPROWASATION 2018 

Improvisaatiofestivaali ImproWasation järjestetään kolmannen kerran Vaasassa 6.-7.10.2018. Save the Date! Löytyykö sinulta lumoava kurssi tai haluatko esiintyä lauantain ImproClubilla? Kouluttaja- ja esiintymishaku on nyt käynnissä. Laita meille hakemuksesi 2.8. mennessä osoitteeseen info@improwasation.fi.

Nähdään lokakuussa!

Improvisationsfestivalen ImproWasation arrangeras för tredje gången i Vasa den 6.-7.10.2018. Save the Date! Har du en strålande kurs du vill leda eller vill du uppträda på ImproClub på lördagen? Vi söker utbildare och uppträdare. Skicka oss din ansökan form senast den 2.8. till adressen info@improwasation.fi.

Vi ses i oktober!

IMPROWASATION – Facebook  

MIELETÖN SITRUUNA 

Kuusivuotias jyväskyläläinen improvisaatioteatteri loihtii nuoresta iästään huolimatta varsin kypsää ja kirpeää teatteria. Mieletön sitruuna on erikoistunut ihmissuhdepainotteiseen ja teatraaliseen improvisaatioon, jossa ei turhia hötkyillä.

Mielettömän sitruunan muodostavat tänä iltana Paula Dufva, Jaakko Kleimola, Sami Johansson, Perttu Puranen ja Jukka Hämäläinen.

KAIKKI ON HYVIN

Improvisaatioteatteri Mieletön sitruuna tarjoaa dystooppisen esityksen nimeltä “Kaikki on hyvin”, jossa uppoudutaan epätoivottaviin tulevaisuuden skenaarioihin. Näyttelijät heittävät toivonsa paremmasta huomisesta ja luovat yleisön avulla maailman, joissa pienen ihmisen on vaikea olla. Esitys tutkii valtasuhteita, sorrettuja ja sortajia, alistajia, alistuneita ja vielä alistumattomia. Yleisön rakentamista lähtötelineistä Mielettömän sitruunan ballistiset impro-ohjukset singahtavat kohti synkeää tulevaisuutta.

Tule katsomaan, onko tunnelin päässä vielä valoa vai sammuuko vielä jossakin epätoivoisesti lepattava toivon kynttilä lopullisesti!

-Jukka Hämäläinen

IMPROCLUB COL. 12  

Intopiukeet laajentaa reviiriään maaliskuussa maakuntaan ja Etelä-Pohjanmaalle.

Kyrö Distillery kutsui Intopiukeet viihdyttämään vieraitaan 3. maaliskuuta. Esitys Isossakyrössä alkaa noin 21.30. Samana päivänä voi tutustua tislaamoon. Kierros alkaa kello 18.30 ja maksaa 10 euroa. Ilta järjestetään yhteistyössä Kyrön Matkailunedistämiskeskuksen kanssa.

17. maaliskuuta kello 21 Intopiukeet nähdään Seinäjoen kaupunginteatterissa klubikeikalla. Intopiukeet on esiintynyt Seinäjoella aiemminkin, Provinssirockin side show -artististina ja lastentapahtumassa.

– On upeaa päästä näin hienoihin paikkoihin esiintymään. Voimme vaikka improvisoida kaikista parhaat vanhat takuuhauskat leikit uusiksi, koska yleisö on tuoretta. Oikeasti kyllä lupaamme viihdyttää ja kiihdyttää, varmasti ihan uusin kujein, lupaa Intopiukeiden Jussi Sormunen.

EDIT: Seinäjoen Kaupunginteatterin keikka on siirtynyt kesälle, uudesta päivästä tiedotetaan sen vahvistuttua.

INSTAGRAM

16/11/2018 @ 21:39
 • 56
 • 0
15/09/2018 @ 22:50
 • 49
 • 0
05/08/2018 @ 2:56
 • 31
 • 0
04/07/2018 @ 20:20
 • 45
 • 0
08/06/2018 @ 11:24
 • 23
 • 0
19/05/2018 @ 15:00
 • 35
 • 1

FACEBOOK

Improvisaatioteatteri Intopiukeet

Intopiukeiden ohjelmistotarjonnasta löytyy sekä lyhyempää improvisaatiota keikkailusettinä erilaisiin yksityisiin tilaisuuksiin ja juhliin (kesto n. ½ h) että koko illan improvisoituja näytelmiä. Ryhmään kuuluu niin näyttelijöitä, muusikoita ja teknikko, jotka tuovat jokainen oman höysteensä rakentuvaan esitykseen. Intopiukeet järjestää myös erilaisia ilmaisu- ja esiintymistaidon koulutuksia. KEIKKATILAUKSET JA MUUT TIEDUSTELUT: info@intopiukeet NÄYTTELIJÄT: Jan-Henrik Holmlund Anne-Mari Ikola Teemu Kettula Elise Raittila Petteri Siponen Jussi Sormunen Anne Tastula MUUSIKOT: Arttu Jaulimo Heidi Rantanen Kristian Kollár TEKNIKOT: Juha Halonen
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet16/11/2018 @ 21:42
Voihan pikkujoulut! #kausiavattu
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet15/09/2018 @ 22:53
Ei ollu ollenkaan hullumpi lauantai-ilta, tällä porukalla, häätunnelmissa. 💕 #loveisinteair #keikalla #improvisaatio #improv #jotainuuttavanhaalainattuajasinistä #teslabaywatchleninkijaviagra
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet23/08/2018 @ 9:45
Hyvät impron ystävät! Syksyllä luvassa Vaasa-opiston improa niin Vaasassa kuin Vaasan seudulla - sekä minun että impro-Intopiukee-kollegani Anne Tastulan vetämänä. Ilmottauduthan mukaan, tästä tulee niin kivaa! 🤩 /Ansku.
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet04/07/2018 @ 20:25
Synttärit! Mikä ihana syy kokoontua ja syödä kakkua. Ja vähän improvisoida!