UUTISET

MIELETÖN SITRUUNA 

Kuusivuotias jyväskyläläinen improvisaatioteatteri loihtii nuoresta iästään huolimatta varsin kypsää ja kirpeää teatteria. Mieletön sitruuna on erikoistunut ihmissuhdepainotteiseen ja teatraaliseen improvisaatioon, jossa ei turhia hötkyillä.

Mielettömän sitruunan muodostavat tänä iltana Paula Dufva, Jaakko Kleimola, Sami Johansson, Perttu Puranen ja Jukka Hämäläinen.

KAIKKI ON HYVIN

Improvisaatioteatteri Mieletön sitruuna tarjoaa dystooppisen esityksen nimeltä “Kaikki on hyvin”, jossa uppoudutaan epätoivottaviin tulevaisuuden skenaarioihin. Näyttelijät heittävät toivonsa paremmasta huomisesta ja luovat yleisön avulla maailman, joissa pienen ihmisen on vaikea olla. Esitys tutkii valtasuhteita, sorrettuja ja sortajia, alistajia, alistuneita ja vielä alistumattomia. Yleisön rakentamista lähtötelineistä Mielettömän sitruunan ballistiset impro-ohjukset singahtavat kohti synkeää tulevaisuutta.

Tule katsomaan, onko tunnelin päässä vielä valoa vai sammuuko vielä jossakin epätoivoisesti lepattava toivon kynttilä lopullisesti!

-Jukka Hämäläinen

IMPROCLUB COL. 12  

Intopiukeet laajentaa reviiriään maaliskuussa maakuntaan ja Etelä-Pohjanmaalle.

Kyrö Distillery kutsui Intopiukeet viihdyttämään vieraitaan 3. maaliskuuta. Esitys Isossakyrössä alkaa noin 21.30. Samana päivänä voi tutustua tislaamoon. Kierros alkaa kello 18.30 ja maksaa 10 euroa. Ilta järjestetään yhteistyössä Kyrön Matkailunedistämiskeskuksen kanssa.

17. maaliskuuta kello 21 Intopiukeet nähdään Seinäjoen kaupunginteatterissa klubikeikalla. Intopiukeet on esiintynyt Seinäjoella aiemminkin, Provinssirockin side show -artististina ja lastentapahtumassa.

– On upeaa päästä näin hienoihin paikkoihin esiintymään. Voimme vaikka improvisoida kaikista parhaat vanhat takuuhauskat leikit uusiksi, koska yleisö on tuoretta. Oikeasti kyllä lupaamme viihdyttää ja kiihdyttää, varmasti ihan uusin kujein, lupaa Intopiukeiden Jussi Sormunen.

EDIT: Seinäjoen Kaupunginteatterin keikka on siirtynyt kesälle, uudesta päivästä tiedotetaan sen vahvistuttua.

INSTAGRAM

19/05/2018 @ 15:00
 • 33
 • 1
19/05/2018 @ 11:54
 • 51
 • 1
18/05/2018 @ 11:41
 • 27
 • 0
12/05/2018 @ 22:14
 • 41
 • 1
06/04/2018 @ 22:43
 • 37
 • 1
06/04/2018 @ 14:36
 • 16
 • 0

FACEBOOK

Improvisaatioteatteri Intopiukeet

Intopiukeiden ohjelmistotarjonnasta löytyy sekä lyhyempää improvisaatiota keikkailusettinä erilaisiin yksityisiin tilaisuuksiin ja juhliin (kesto n. ½ h) että koko illan improvisoituja näytelmiä. Ryhmään kuuluu niin näyttelijöitä, muusikoita ja teknikko, jotka tuovat jokainen oman höysteensä rakentuvaan esitykseen. Intopiukeet järjestää myös erilaisia ilmaisu- ja esiintymistaidon koulutuksia. KEIKKATILAUKSET JA MUUT TIEDUSTELUT: info@intopiukeet NÄYTTELIJÄT: Jan-Henrik Holmlund Anne-Mari Ikola Teemu Kettula Elise Raittila Petteri Siponen Jussi Sormunen Anne Tastula MUUSIKOT: Arttu Jaulimo Heidi Rantanen Kristian Kollár TEKNIKOT: Juha Halonen
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet19/05/2018 @ 14:55
Kiitos #miniprovinssi, olit meille hyvä! 💛
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet19/05/2018 @ 7:50
Tänään Intopiukeet löytää Pikku-Provinssista Seinäjoelta! Esitys alkaa klo 13.45 ja sitä ennen ja jälkeenkin luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa. Sääkin hellii ennusteen mukaan kivalla 17 asteen lämmöllä, ei tuu liian hiki, muttei kylmäkään reissatessa Törmävälle. ☀️ Nähdään!
Improvisaatioteatteri Intopiukeet
Improvisaatioteatteri Intopiukeet12/05/2018 @ 22:11
Toverit! Meidät löytää ensi lauantaina Seinäjoen Pikku-Provinssista, jossa luvassa MikäMikää lapsille ja lapsenmielisille. Tänään treenattiin vähän yhdessäoloa, miten muuten kuin ulkosalla, koska hei onhan tää sää ollut timanttia!! ❤️☀️❤️☀️❤️