Improesitys

Improvisaatio syntyy hetkessä, tässä ja nyt. Mitään mitä tehdään, ei olla nähty koskaan aiemmin, eikä tulla koskaan näkemään uudelleen. Improvisaatiossa yhteistyötä tekevät niin näyttelijät, muusikko kuin yleisökin –rennolla ja mukavalla otteella.

Intopiukeet tarjoaa lyhyitä improvisaatioesityksiä, jotka sopivat niin yksityisjuhliin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Polttareihin tai pikkujouluihin sopii loistavasti tiukka paketti viihdeimproa tai mahdollisesti enemmän osallistava improworkshop, jonka avulla heittäydytään ja pidetään hauskaa!

Tilattavissa on myös lapsille suunnattu improvisoitu näytelmä Mikä-Mikä-Satu

Koulutukset

Haluaisitko osallistua koulutukseen, jossa yksikään osallistuja ei haukottele kokouspöydän ympärillä? Improvisaatioesitysten lisäksi Intopiukeet tarjoaa myös koulutuksia, joista jokainen räätälöidään ryhmän tarpeisiin sopivaksi niin sisällöltään kuin pituudeltaankin. Teatteri-improvisaatiosta kiinnostuneiden lisäksi järjestämme koulutuksia myös yrityksille ja muille ryhmille. Koulutusten painotus voi olla ryhmän toiveiden mukaisesti esimerkiksi vuorovaikutustaidoissa, esiintymisvarmuudessa, ryhmäytymisessä tai yhteishengen nostattamisessa. Erilaisten improvisaatiotekniikoiden kautta lähestytään ryhmälle tärkeitä aiheita. Koulutukset eivät sisällä istumista auditoriossa tai kokoushuoneissa tehden muistiinpanoja, vaan ovat takuuvarmasti rentoja ja hauskoja yhteisiä hetkiä, joissa jokainen osallistuja huomioidaan hänelle sopivalla tavalla. Intopiukeiden näyttelijät ovat kouluttaneet ryhmiä esimerkiksi kouluissa, teatterityöpajoissa, opistoissa sekä yrityksissä.
Koulutusesimerkkejä
Improvisaation peruskurssi
Moka on lahja! Kurssilla opitaan, että epäonnistuminen on iloista. Opitaan hyväksymään kavereiden ideat ja sanomaan ”joo”. Kurssilla tutustutaan improvisaation perustekniikoihin hauskojen ja helppojen harjoitusten kautta. Kurssi sopii ryhmälle kuin ryhmälle ikään katsomatta. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa teatteritaustaa.
Improvisaation jatkokurssi
Jatkokurssi soveltuu peruskurssin käyneille tai jo jonkin verran teatteria / improvisaatiota harrastaneille. Kursseilla syvennetään improvisaatiotaitoja ja ruokitaan luovuutta. Opitaan heittäytymään ja luottamaan ryhmään, luodaan hahmoja ja tehdään improvisoituja kohtauksia erilaisten improvisaatiotekniikoiden avulla.
Vuorovaikutustaidot ja ryhmän toiminta
Kurssi ryhmälle joka haluaa tutustua paremmin toisiinsa ja kehittää positiivista ryhmähenkeä hauskalla tavalla. Tämä yhden iltapäivän/ illan kurssi sopii esimerkiksi tiimipäivän päätteeksi. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia, leikkejä ja pelejä, jotka tukevat ryhmäytymistä ja nostattavat tiimin yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Esiintymisvarmuus
Kurssilla keskitytään esiintymisjännityksen lieventämiseen, kuulijoiden kohtaamiseen sekä luottamukseen oman viestin tärkeydestä. Pyritään saamaan esiintymiseen iloa ja päästetään irti epäonnistumisen pelosta.

Koulutuksen hinta määräytyy aina koulutuksen luonteesta, kestosta sekä osallistujien ja kouluttajien määrästä riippuen. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ”Ota yhteyttä!” –osiosta. Vaasan ulkopuolelle tilattuihin koulutuksiin lisäämme myös matkakulut.